CAMPERSERVICE (campercheck, vakantiecheck, aankoopkeuring, onderhoud) - AAN/ VERKOOPBEMIDDELING

Campercheck en vochtmeting

De campercheck van het camperdeel omvat 80 controle punten. Na de uitgebreide controle wordt een uitvoerig rapport met eventuele onderhouds/reparatieadviezen aan u meegegeven.

Gasinstallatie:
Een goed werkende gasinstallatie is erg belangrijk: onderhoud en controle blijven noodzakelijk. Wij controleren apparatuur, gasslangen, drukregelaars, de ventilatie in de gaskast en de leidingen worden afgeperst. Gasvragers worden gecontroleerd op werking.

Elektradeel 230 en 12V:
De elektrische installatie is opgedeeld in twee delen. De verlichting en apparatuur in het camperdeel werkt normaliter op 12V, de energie komt van de huishoudaccu. Als de camper wordt aangesloten op 230V wordt de accu bijgeladen en kunnen de 230V stopcontacten en meestal ook de koelkast op 230V gebruikt worden. Wij controleren de energiegebruikers / aansluitingen

Interieur:
Het camperdeel is vaak fragieler dan dat u thuis gewend bent en beweegt tijdens het rijden. Daardoor kunnen sluitingen of bevestigingen minder vast komen te zitten. Wij controleren sluitingen ramen, deuren, kastjes, etc.

Waterdeel:
Vooral na een winterperiode kan schade ontstaan aan het waterdeel van de camper. Wij controleren water- en afvoerleidingen en kijken daarnaast ook naar kitranden in o.a. toilet- en doucheruimte.

Vochtmeting:
Lekkage in de camper is erg vervelend. Wij voeren een vochtmeting uit op de gehele camperopbouw. Dit betekent onder andere wanden, dak, vloer, ramen, dakdoorvoeringen, dakluiken, kitnaden horizontaal en verticaal. Na meting wordt een meetrapport aan u meegegeven

Bent u geïnteresseerd in een vakantiecheck of wilt u meer informatie?
Bel ons gerust: 06 49 11 93 96 of 06 12 40 32 09 of stuur het contactformulier naar ons op.